воскресенье, 19 октября 2008 г.

bp.com lip suckable

Op naar Rhoon Voor de beker tegen tweede klasser WCR.� Eens kijken of we hier ook tegen bestand zijn.

'Het Tweede'� begon te slap aan de wedstrijd en werd ook voetballend duidelijk overklast door WCR. Het tweede punt was ingeschat, maar juist die opgestroopte mouwen, die zo kenmerkend zijn, bleven ook achter. In deze helft was het echter vrouwe Fortuna die met ons was want de eerste de beste voorzet van Martin werd door WCR zelf achter hun keeper geschoten. Nadat het 1-1 werd was het weer een speler van WCR die ons op voorsprong bracht door zelf te scoren: 1-2.� WCR kwam echter voor de rust nog op voorsprong dooe zowel gelijk te maken en de 3-2 te maken. Een zeer produktieve ploeg dus dat WCR met 5 goals voor de rust.

In de tweede helft kwam Rockanje beter uit de startblokken; het begon weer als vanouds te buffelen en had een paar heole goede kansen op op gelijke hoogte te komen. Helaas was het deze keer de afwerking op de goal die te wensen overliet. De gelijkmaker kwam echter wel, en deze keer van een voet van een Rockenees. De warrig fluitende scheidsrechter zag eindelijk eens een overtreding tegen ons en Yorrick mocht de vrije trap, net buiten de 16, nemen. Hij deed dit onberispelijk en krulde de bal prachtig over de muur: 3-3.

amazing lightning photo, bp.com lip suckable, bp.com email, bp.com career us, bp.com career tt.